Selecteer een pagina

C2C Sportzaal Zuid – Venlo

C2C Sportzaal Zuid – Venlo

Uitgangspunten:

In Venlo zuid is een toenemende behoefte aan m2 voor het sportonderwijs van met name het basisonderwijs en speciaal onderwijs. Om aan deze behoefte te kunnen voldoen dient een aantal bestaande accommodaties te worden verbeterd en moet er extra m2 worden gerealiseerd. De bestaande gymzaal aan de Pastoor op Heijsstraat is afgeschreven en wordt daarom vervangen door een nieuwe sportzaal waardoor tevens meer capaciteit en mogelijkheden ontstaan voor het sporten van zowel scholen als verenigingen in de wijk. Het doel is het realiseren van een gezonde, prettige, plezierige leer- en sportomgeving, ontworpen en gerealiseerd vanuit de Cradle to Cradle benadering.

Diensten Volantis:

Het installatietechnisch ontwerpen van elektrotechnische en werktuigbouwkundige werken en technisch uitwerken van de gebouwinstallaties en bouwfysica voor de sportzaal tot contractstukken, bouwtoezicht en directievoering.

Resultaat:

Sportzaal Zuid is uitvoeringsgereed conform planning en doelstelling. Hierbij is de C2C-ambitie maximaal gerealiseerd binnen de gestelde financiële kaders met de focus op schone energie, materialen en gezondheid.

Zie ook Publicatie “Pionieren met C2C” in Duurzaam gebouwd – juni 2017

Project

  • Maatwerk installaties, duurzame energie en bouwfysica.
  • C2C sportzaal Zuid te Venlo

Sector

  • Overheid

Opdrachtgever

  • Gemeente Venlo
Volantis Consultants
Roy Savelkoul

Roy Savelkoul

Senior Adviseur / Manager Consultants

r.savelkoul@volantis.nl
+31 (0)6 83 68 86 70
+31 (0)77 400 55 17

Consultants

Volantis Consultants heeft haar expertise opgesplitst in vier kennisgebieden:

  1. Omgeving
  2. Veiligheid
  3. Gezondheid
  4. Duurzaamheid

Contact

Share This